BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kohti uutta mannerta ja seikkailua


Seuraava päivä meni blöijjatessa suurinman osan ajasta. Laivan oli määrä lähteä satamasta yheksältä illala. Kävimme moikkaamassa vielä Edwinin perhettä ja laittamassa meikäläisen postikortit matkalle kohti suomea ja muutamaa muuta euroopan maata. Sataam saapuessamme sain tietää että lähtö oli viivästynyt kello yhteen yöllä. Jätettin meikäläisen reppu Edwinin äidin luo, joka sattui asumaan ihan sataman vieressä ja mentiin kaupungille syömään ja palloilemaam. uusi yritys, ja taas oli lähtö viivästynyt syystä x, kello viiteen aamulla. menimme Edwini kanssa laivaan ja etittiin meikäläisen kansi, sikaosastolla tietysti, missäpä muualla :)
Nelisen tuntia juteltiin ja käytiin kaikkea yhdessä koettua läpi. Kello tuli neljä ja oli edwinin aika lähteä. Toiset hyvästit muutaman päivän sisään.. Kaikkea hyvää ja miljoona kiitosta kaikesta. Toivottavasti vielä joskus tapaamme uudestaan, Edwin.

 borobudurista
 eläin kauppaa semarangissa, indonesian varjo puolia.


 laiskiainen, voi raukkaa :(
 Edwinin perhe
 Edwin ja veljen tyttärensä Rikita

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kortista! Saapui kirjattuna kirjeenä eilen, eli 15.2. Olit kirjoittanut siihen lähettäneesi sen 6.2., joten kortin matka Ruotsiin ei kestänyt kuin yhdeksän päivää. Saman tuntuu välillä kestävän Helsingistä tänne...