BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 5. tammikuuta 2013

Suhaamista, juoksemista, sähläämistä

Koko homma rupesi realisoitumaan kunnolla vasta kun oli varannut lennon(mallia oneway) Jakartaan, Indonesiaan. Non refundable, Matti Nykäsen suomennoksella; ei paluupistettä ;)
Sen jälkeen alkoi hirveä rumba, ota selvää siitä, tee selvää tästä, tee sitä tee tätä...
Parin kuukauden viisumin sain hoidettua noin kuukautta ennen lähtöpäivää Indonesia lähetystöstä hirveän kokoista paperinivaskaa vastaan. Halusivat dokumenttien kopiot lentolipuista, lipusta pois Indonesiasta, matkavakuutuksista, Hotellivarauksista, matkasuunnitelmasta, kengän koosta yms... Hain myös itselleni Suomen passin lisäksi Irlannin passin ja samalla kaksoiskansalaisuuden, puoliksi leprechauni kun olen. Ajattelin siitä nyt ainakin jotain hyötyä olevan kun kaksi passia yhden sijaan on. Sitten tietysti on tullut hankittua paljon kaiken maailman  tilpehööriä mukaan. Sandaaleista hammasharjoin ja sadeviittoihin.

Kolmisen viikkoa takaperin otin sitten vakituisesta työpaikastani lopputilin. 2 viikon irtisanomisaika lusittu,
ei muuta kun työtodistus ja läksiäislahjaksi saatu konjakkipullo kourassa viimeista kertaa työpaikan ovesta ulos, on uudenvuoden aatto. Hieman on huojentunut olo.. Mutta ei jostain syystä juurikaan jännitä, kuten aikasemmin kun on ulkomaille lähtenyt. Nyt istun toistaiseksi viimeistä kertaa Suomessa koneen äärellä ja odotan sunnuntaiaamua, jolloin mukavat 33h (sain halvalla...) kestävä matka voi alkaa. Vähintään kuukausi indoissa ja sen jälkeen sinne minne nenä näyttää.


0 kommenttia: