BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 15. tammikuuta 2013

Nonni, täällä sitä nyt sitten ollaan

Hetki on päässy vierähtämään siitä kun viimeksi pääsin koneen ääreen kirjoittelemaan.
Mutta tosiaan, kone lähti ilmaan 6.1. Ensimmäinen stoppi pari tuntia Milanossa, vetelin karvaisen pizzan palan naamariin(aivan ihana..) ja meinasin nukkua koneen ohi :)
Sitten Hongkongiin, 13 tunnin lennon jälkeen 11 tunnin odotus jatkolentoon meni yllättävän kepeästi blöijaten tuolelillä ja kattoen lentsikoita, johtuen osaks varmaan pienestä jännityksestä ja odotuksesta tulevaan.
laskeuduin viimein Jakartaan, ja sekoiltuani jonkun aikaa maahantuloviranomaisten ja passin tarkastuksen kanssa pääsin baggage claimiin. Kuumottelin aivan hitosti sitä että laukku ei tulisi perille, siihen ei nyt olisi varaa koska paluulippua ei ole.. Onneksi se sieltä kuitenkin tuli ja vielä ehjänä perkeles! Matka kumppanin tapasin ulkona tupakki paikalla, johon melkeen samalla hetkellä paukki paikallinen pimäntaxin kuski. Hypättiin kyytiin ja maksettiin sopivahko ryöstöhinta kyydistä hostelliin. Kaupasta pari keppanaa ja pehkuihin.Seuraavana päivänä paukittiin juna asemalle miettimään seuraavaa siirtoa, joka oli joko itään tai länteen.. idässä bali, satamat borneoon,tulivuoria ym. Lännessä sumatra, paljon viidakkoa, laket toba ym. Annettiin kolikon päättää, ja se päätti että itään.


Ekat fiilikset kun kone oli just noussu suomesta.


Lepolasse Honkongin kentällä.



0 kommenttia: